#run idag var fantastisk. Allt tycktes bara "klicka". Vet du …

Watch Videos Here..

Idag var häftigt. Allt tycktes bara "klicka". Känner du känslan? Det är fantastiskt. Och för att göra det ännu bättre. Jag lyssnade på en slumpmässig #spotify-spellista och denna fantastiska sång började spela: goosebumps galore. För tillfället kände jag att jag kunde springa sida vid sida med Eluid medan han försökte erövra # montblanc tillsammans med Guides Kilian och Françoise. Musik 🎶 är så kraftfullt. Och vetenskapen stöder detta, genom årets forskning har det visat att musik och rörelse gör ett bra lag. Mitt nästa avsnitt kommer att bli 60k Lighthorentrail i mars och jag kommer definitivt att ta med musik för att komma igenom minimum. om tävlingen.
– Ingen bild av #run idag, skulle inte bryta flödet. 😬 Bilderna skjuts till Halvmarathon Tilburg igen i maj när jag vände gruppen vid 1: 55 timme.

📸 Tilburgse Amateur Photographers Association

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *