MER ÄN GRUNDFÖRMINNEN. Men nu är jag arg. Idag tilldelades @ Sarah …

Watch Videos Here..

Mer än staten är min. Men nu är jag arg. Idag erbjöds @sarahsjostrom @svenskadagbladet armband. Det här är andra gången Sarah vinner detta otroligt prestigefyllda pris. Så i sängen välförtjänt. Alla håller inte med.
Sportföretaget @dagensnyheter Johan Esk skriver att "Jag är förvirrad över att besöket fortfarande är i priset. Det är dags att byta namn på det. Prata om talang, prata med fotbollslaget, Östersund i Europa League …" En av Sveriges största fotbollsförbund @oloflundh RASES på Instagram och skriver vad du ser på detta foto. Tyvärr är kommentarområdet fyllt med många män som sjunger i salmen.
Kära låt mig känna dig när det verkar vara brist på kunskap i sammanhanget. Med snabb googling (max 10 sekunders undersökning) kan du hitta synonymt med ordet BRAGD, det är inte svårt. Klar, alla låser för att komma vidare. De första synonymerna är "business", "storyline", "heroism" och "big work". Låt mig förklara (i korthet) något av Sarah som uppnåtts under året: 3 World Cup Gold, 1 World Cup Silver, 7 World Records !!!, Nominerad för de bästa kvinnliga idrottarna i Europa – Alla kategorier samt vinnare av VM. Om dessa tillgångar inte kan sammanfattas som företag, "plot", "hårda råd" och "bra arbete, behöver jag utveckla svenska. I min värld finns det ingen kapacitet för fotbolls-cupen för mina svenska herrar på något sätt att falla under dessa ord. Fotboll är en av världens största sporter, men det finns också en simbassäng. Så snälla uppmuntrar jag dig här. Och så heder folk i fotbollslaget bara deras existens och tar orealistiskt medieutrymme på bekostnad av andra fantastiska idrottare och idrottare som gör mig generellt irriterad än i dag ropade. Det heter: "Grattis Sarah, vad du gör, ingen annan har gjort i år. Vi ser fram emot din framgång." För en enastående idrottsman är du och för en fantastisk representant för Sverige är du. "Inget annat.

Så nej, det är inte en jury som ska gå, det är du @oloflundh. Och nej, Johan Esk, priset behöver inte bytas om. Du behöver Google. Om och om igen.
#bragdguldet # sarahsjöström #fotbolti #perspektivtack

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *