Jämfört med tidigare projekt är The Gernsback Continuum helt …

Watch Videos Here..

Jämfört med tidigare uppgifter är El Continuo Gernsback en ganska smutsig uppgift: utan att fördunkla plugins försökte jag använda några pedaler, en injektionslåda och förstärkare ansluten till ljudkortet med headsetet så "Creative" Den plugin jag har reserverat för mixa och ge lite djup och anslut dem till en digital enhet, vilket är batteriet. Och jag är realistisk: det är omöjligt för mig att ge upp #plugins och faktiskt #helix jag har för det. Jag letade efter en sista sång, och #spindoctor @trexeffects har blivit mycket väl uppfyllda. Det är inte #marshall micronofeado men med #smallclone är det ett knep eller ledsen saxofon touch som är en av anledningarna till att elgitarr började blåsa blåsorna. I själva verket betonade El Continuo Gernsback, titeln på albumet. Gitarr är # prs513, som är en hybrid mellan #lespaul och #stratocaster eller till och med #jazzmaster och den som jag har använt mest på disken. Med tanke på allt det här forumet har, är det bättre för mig att byta piller än att byta gitarr (och att utjämna och allt). Faktum är att den sista jag lade till en bas. Det har också sin stund. #elcontinuogernsback #musicproduction @spotify #spotify #itunes

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *