Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Cream – Day Cream Märke: Lancome @ lancomeoffi …

Watch Videos Here..

Hydra Zen Anti-stress Moisturizing Cream – Day Cream
Varumärken: Lancome @ lancomeofficial
Ursprung: Frankrike
Huvudingrediens: Med en isolerad växt berikad med Rose de France, Mu Dan Pi: Paeonia Suffruticosa och Moringa-extrakt, är Hydra Zen Anti-Stress Cream utformad för att lugna och värma din hud
Instruktioner: Används varje dag. Använd försiktigt ett rent ansikte och nacke
Granskning: Detta är min frälsare när min hud ser matt ut och grovt. Jag brukar använda det här när jag har en paus och innan jag gör en smak. Detta lugnar omedelbart och mjukar huden. Det hjälper också att utjämna mig själv för att förbereda dig för din smak. Även om det är fuktgivande är det väldigt lätt att svälja, inte fet, så jag vill verkligen uttrycka det när jag gör det. Det är mycket skonsamt på huden (lämpar sig för känslig hud), det hjälper inte bara att lugna den oroliga huden utan även mig själv med en stor arom, därav namnet Anti-Stress. Älska förpackningen med en pastellrosa färg, min favoritfärg. Sammantaget är det en av mina favoritfukterare
Ordning: 5/5
.
#makeup #beauty #beautyproducts #moisturiser #lancome #facial #facialcream #smooth #moisturize #girl #love #collection #beautyaddict #makeupaddict #review #beautyreview #skincare #skincareproduct #beautyroutine #france

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *