Hej killar, min flickvän @raevintaylor och jag har släppt vårt första EP tillsammans …

Watch Videos Here..

Hej killar, min flickvän @raevintaylor och jag har släppt vårt första EP tillsammans och det är ute nu digitalt nu! Namnet på gruppen är Raevin och albumet heter Alive But Dead. Vi arbetade väldigt hårt med detta och vi hoppas att om du bestämmer dig för att lyssna, älskar du det! Vi vill uppmuntra människor att göra vad de älskar och hjälpa till att sprida lycka med musik. I mitt liv är länken med vår spotify. Och om du vill ha oss följ oss på IG @raevin_music släppte mer musik, YouTube-videor och massor mer saker snart! Tack så mycket!

#music #production #mixing #love #workhard #dream #hustle #inspire #create #AliveButDead #album #itunes #applemusic #spotify #google #cdbaby

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *