Hej killar, lokal och regional, jag behöver skådespelare och modeller för min skytte! Wa …

Watch Videos Here..

Hej killar, på plats och i området, behöver jag skådespelare och modeller för min skytte! Waycross, Blackshear, Alma, Brantley, Douglas, var som helst i det omgivande området, kommer videoen fortfarande vara den största och sången. Tja hennes sång, så alla, jag behöver verkligen verkligen din hjälp! Även om du inte är intresserad, skulle det betyda så mycket om du bara delar och rekommenderar dem som kan vara! Tack och ring mig nu.

#music #musician #rap #rapper #party #night #hiphop #art #edm #artist #photo #photography #photoshoot #video #spinrilla #audiomack #spotify #itunes #dubstep #life #picture #fotograf #youtube #picture av den tiden #creative #singer #pictures #hit #pop #song

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *