️ När en sjuksköterska höll henne bredvid mig och hjälpte mig att höja min säng frågade hon om jag var …

Watch Videos Here..

💕❤️ När en sjuksköterska höll henne bredvid mig och hjälpte mig att höja min säng frågade hon om jag ville hålla henne. Innan hon kunde avsluta den meningen hade jag mitt vapen rätt för mitt barn. Jag drog henne bredvid mig och gav henne en mild kram och kysste huvudet med en rosa keps. Jag lade henne på sängen och arbetade hennes filt så att jag kunde dra av sig huven. Jag sa till henne: "Du har alla tår och fingrar och huvuden fulla av lockigt hår."
https://lavandamichelle.com/2018/02/11/emotional-valentines/ 💕❤️
.
.
#lavandamichelle #life #valentinesday #love #lifestyle #blog #blogger #instalike #instagood #instagram #instaphoto #newblogpost #photography #pretty #instagramers #family #mom #datter #happy #happybirthday #valentinesbaby #photooftheday #photo #roomdecor

Watch Videos Here..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *